18 resultados encontrados
BarcelonaBFans 2018-01-17
Jesus Alfaro, nuevo jugador del Zaragoza. Se compromete por esta campana y dos temporadas mas https://t.co/CTal9gDzYm
BarcelonaBFans 2018-01-08
Sergio Gomez, va sortir al terreny de joc al minut 85 substituint al golejador Abel Ruiz, en el partit contra el Zaragoza daquesta ultima jornada.
BarcelonaBFans 2018-01-06
Final del partit, el filial blaugrana marxa de la Romareda amb un punt passat per aigua. Real Zaragoza 1-1 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Lacaba de tenir el Real Zaragoza, per sort pel filial blaugrana la rematada de cap despres dun corner ha marxat alta. Real Zaragoza 1-1 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Dos minuts dafegits. Real Zaragoza 1-1 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Centrada de falta de Sergio que remata Mujica molt fluix i acaba atrapant el porter local. Real Zaragoza 1-1 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Sergio Gomez debuta amb el filial blaugrana. Enhorabona!!!! Som-hi filial!! Real Zaragoza 1-1 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Tercer i ultim canvi al Barca B, entra Sergio Gomez i marxa Abel Ruiz. Real Zaragoza 1-1 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Gol de la Real Zaragoza, Gol de Guti. Real Zaragoza 1-1 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Segon canvi al Barca B, entra Sergi Palencia i marxa Vitinho. Real Zaragoza 0-1 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Abel entra per la banda esquerra, marxa dun jugador del Zaragoza i marca un golas entre les cames del porter local. Real Zaragoza 0-1 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Canvi al Barca B, ha entrat Mujica i ha marxar Choco. Real Zaragoza 0-0 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Comenca la segona part a la Romareda. Segueix la forta pluja a lestadi. Real Zaragoza 0-0 Barca B. #BarcaB #RealZaragozaBarcaB
Mitja part a La Romareda, Saragossa 0-0 Barca B #ZaragozaBarcaB #BarcaB
Primer minut de partit, i moltes dificultats perque circuli la pilota. Plou molt sobre La Romareda. Saragossa 0-0 Barca B #ZaragozaBarcaB #BarcaB
Tot a punt a La Romareda Comenca el Saragossa - Barca B, en directe per LaLiga123 TV #ZaragozaBarcaB #BarcaB